BOARDCON er over for i år. Vi takker så mye til alle som ble med, både frivillige og deltagere, og håper folk hadde en god opplevelse. Vi tar gjerne imot tilbakemelding i skjemaet her. Vi ses rundt spillbordet!

Bli med på BOARDCON - en dag fylt med brettspill, konkurranser og moro! Kom alene, eller ta med venner og familie og opplev en dag fylt med strategisk tenking og latter. Start lørdag 25. mai kl. 10:00 og nyt en hel dag med brettspillglede fram til kl. 20:00.
Det blir muligheter for frispilling hvor du kan ta med eget spill, låne ett fra samlingen vår, eller slenge deg med på noen andres. Det blir også et program med oppsatte spill som det er mulig å bli med på (sålenge det er plass).
Det blir muligheter for å vinne gratis brettspill til odel og eie, samt salg av brukte spill!
Billetter er i salg fra fredag 1. mars kl 10!

Konkurranser

Følg oss her, på Facebook, Bluesky eller Instagram for konkurranser hvor du kan vinne inngangsbillett.

Vi er ferdige med konkurransene for i år! Vi gratulerer så mye til vinnerne, og takker alle deltagerne for innsatsen. Vel møtt til BOARDCON!

Vinner av konkurranse #1: Bengt B.
Vinner av konkurranse #2: Frank S.
Vinnere av konkurranse #3: Espen F. og Harald T.
Vinnere av konkurranse #4: Jan Roger P., Ole Jørgen S. og Stian H.

Hvor/Når

Åsheim Ungdomsskole på Heimdal i Trondheim.

25. mai 2024, kl 10:00 - 20:00.

Atkomst

Benytt hovedinngangen markert på kartet. Auditoriet, hvor arrangementet finner sted, er like innenfor døren. Der vil du bli møtt av en hyggelig person som hjelper deg med å registrere din forhåndskjøpte billett og sette på armbånd. Har du ikke kjøpt billett på forhånd, kan du gjøre det i døren, så lenge det fortsatt er billetter ledig. Forhåndskjøpt billett er eneste garanti for innslipp, OG det er billigere enn å kjøpe i døra!

Buss

Buss #2 til Lund. Gå av på holdeplass Åsheim Skole. Gå inn Myrstadvegen, forbi Åsheim barneskole og Åsheimhallen. Ta inn til høyre forbi p-plassen og Åsheimhallen for å komme til Åsheim ungdomsskole.

Bil

Det er mulighet for parkering på anviste plasser utenfor Åsheimhallen.

Tog

Det er også mulig å ta tog til Heimdal Stasjon, og spasere opp langs Ringvålvegen fra Heimdal Sentrum til Åsheim (ca 10 minutter å gå i lett motbakke, ev. ta bussen én stopp).

Annet

BOARDCON er et kontantløst arrangement. Vi tar imot betaling med kort og Vipps.

BOARDCON er et rusfritt arrangement.

Personer under 16 år må være i følge med en voksen (25+), enten med egen billett eller som del av en familiebillett.
Personer under 6 år trenger ikke løse billett.

Program

Dørene åpner 09:30. Med gyldig billettbånd (som du får når du løser billett i døren) kan du komme og gå så mye du vil, og delta gratis på alle oppsatte spill. Det blir mulighet for frispilling hele dagen, både av spill du eventuelt selv tar med, eller har lånt fra vår samling, hvis det ikke er noe i programmet som frister (eller det er fullt). Oppsatt program viser på forhånd avtalte oppsett av spill som blir gjennomført forutsatt at nok spillere har meldt interesse. De fleste spillene har plassbegrensning, så det kan være lurt å melde seg på på forhånd om det er noe som er spesielt interessant. Programmet oppdateres fortløpende fram til arrangementsstart.

Er det et spill du gjerne skulle sett i programmet? Ønsker du selv å arrangere et spill? Fyll ut skjemaet her og fortell oss hvilket spill, og i hvilken pulje du vil arrangere det, så skal vi få det på plass i programmet! Det kan være et spill du har med selv, eller et du har lånt fra samlingen vår. Det er også lov å foreslå spill du gjerne vil at vi arrangerer.

På starten av hver pulje vil det trekkes ut et tilfeldig billettnummer som vinner en premie. For å vinne, trenger du ikke gjøre noe annet enn å være i lokalet med gyldig billettarmbånd når trekningen utføres.

09:30 - Innslipp

10:00 - Velkommen / Pulje 1

Leaving Earth
On the Underground
Robo Rally

12:30 - Pulje 2

K2🏆
Power Grid
Qwixx + Las Vegas🏆
Timbuktu

15:00 - Pulje 3

Heat: Pedal to the Metal🏆
The Hunger

17:30 - Pulje 4

KLASK🏆
Salg fra premiebordet

20:00 - Avslutning

Billetter

Forhåndskjøpt billett er eneste garanti for innslipp. Det vil være mulighet for kjøp av billett i døra, men vi kan ikke garantere at det er ledig plass. Jo tidligere du kjøper billett, jo større rabatt får du!

Personer under 16 år må være i følge med en voksen på 25+ som selv har gyldig billett. Personer under 6 år har fri adgang i følge med en voksen 25+.

Early Bird-billetter kan kjøpes fram til 1. april, til redusert pris. (100,-)

Ordinære billetter selges fram til 24. mai. (125,-)

25. mai er det kun mulig å kjøpe billett i døra, til noe høyere pris. (150,-)

Billetter er i salg fra fredag 1. mars på https://boardit.hoopla.no/event/boardcon!

Frivillig

Har du lyst til å være frivillig på BOARDCON?

Som frivillig vil du f.eks. hjelpe til med rigging før vi åpner, ta imot billetter ved innslipp, betjene kiosken, rydde etter det stenger, o.l. Du får selvsagt gratis inngang til arrangementet, og er fri til å gjøre det du har lyst til i de puljene du ikke "jobber". De fleste arbeidsoppgavene er også kompatible med et spill på siden, sålenge jobben får prioritet når det trengs. Et eksempel på dette er at du betjener kiosken, samtidig som du deltar i et spill på et bord like ved kiosken, men tar pause fra spillet såfort kiosken trenger betjening. De fleste oppgaver vil være dekket av to personer samtidig, som gjør prosessen enda enklere.

Hvis dette høres interessant ut, kan du sende en e-post til post@boardit.no med FRIVILLIG i emnefeltet. Skriv noen ord om deg selv, og gjerne hvilke tidspunkt du er ledig for å hjelpe til. Vi vil forsøke så godt vi kan å fylle timeplanen etter folks ønsker.

Vi har akkurat nå nok frivillige, men etterhvert som flere billetter selges, vil vi kanskje få behov for flere. Send inn en e-post uansett, så har vi deg på lista og vil ta kontakt om det blir aktuelt. Har du allerede kjøpt billett vil du selvsagt få refundert den hvis du blir frivillig.

Kiosk

Vi vil ha en liten kiosk under arrangementet, hvor det er mulig å få kjøpt seg noe kaldt eller varmt å drikke, samt diverse søtt og salt snacks. Vil du ha noe mer matnyttig, er Verona Restaurant 100m unna skolen. Det er også mulig å spasere fem minutter til Heimdal Sentrum, hvor det er mange alternativer. Selvsagt kan du også få mat levert til skolen, hvis du ønsker det (vi setter av egne bord til bespisning)

Eksempler på kioskvarer

Premier

Ved å delta i enkelte spill/turneringer, og faktisk bare ved å være tilstede på BOARDCON, har du mulighet til å vinne premier. Premiene er i form av gavekort, som kan brukes til å velge spill fra premiebordet vårt. Det vil være spill av ulik fastsatt verdi. Noen spill kan "kjøpes" med ett gavekort, andre krever to eller flere, men det er også mulig å betale mellomlegget med kort/Vipps. Det er mulig å samle opp flere gavekort gjennom dagen, hvis man skulle være så heldig å vinne flere.

Eksempler på spill som blir å finne på premiebordet er Arkham Horror, Endeavor, Formula Dé, Friday, Imhotep, La Isla, Last Night on Earth, Mysterium, Point Salad, Santorini, m.fl. Alle spillene er brukt, men komplett, med mindre annet er opplyst på esken. Spill som inneholder forbruksgjenstander, som scoresheets, vil naturlig nok ha noen færre av disse enn om spillet var nytt.

Gavekortene kan kun benyttes under BOARDCON 2024, og kan ikke byttes i kontanter eller noe annet enn spill fra ovenfornevnte premiebord.

Det åpnes for generelt salg fra premiebordet i Pulje 4.